Autor: Palgauudised.ee • 5. november 2020

Uuring: töötajatele pakutakse hüvesid mullusest rohkem

Värskest CV-Online’i uuringust selgub, organisatsioonid pakuvad oma töötajatele senisest suuremat hulka hüvesid. Enim on paranenud töö tegemise võimaluste paindlikkus. Parimas olukorras on infotehnoloogia valdkonna töövõtjad, kõige vähem hüvesid saavad kolmanda sektori töötajad.
Paljud organisatsioonid pakuvad oma töötajatele erinevaid lisaväärtusi, näiteks hambaravi kompensatsiooni
Foto: Pixabay

Tööandjate poolt pakutavate hüvede kokkuvõte baseerub CV-Online´i oktoobris 2020 läbi viidud küsitlusel, millega uuriti eestlaste vaimset tervist töökohal ja seda mõjutavaid tegureid. Uuringus osales 1532 vastajat erinevatest tegevusvaldkondadest, neist 8% olid juhid, 29% vaheastmejuhid ja 63% ei vastutanud igapäevaselt juhtimise eest. CV-Online viis sarnase küsitluse läbi ka aasta tagasi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700