Autor: Palgauudised.ee • 12. november 2020

Kuidas alustada värbamissüsteemide parendamist oma ettevõttes või osakonnas

Värbavate juhtide mentor ja personaliekspert Ketlin Kasak on läbi viinud enam kui 7000 tööintevjuud ja omab 12 aastat töökogemust personalitöö vallas ning olnud mitmesajale juhile olnud värbamisnõustajaks. Kasak sõnab, et värbamissüsteem on oluline, olenemata ettevõtte suurusest ning õige aeg hakata värbamissüsteemi looma on just praegu, sest kui süsteem on loodud, on seda lihtsam edasi areneda, et ettevõtet edasi viia.
Värbavate juhtide mentor ja personaliekspert Ketlin Kasak
Foto: Riina Vaikmaa

Värbamissüsteeme vajavad ka väiksemad ettevõtted

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700