Autor: Palgauudised.ee • 25. november 2020

Kiida oma tööandjat

Juba kaheksandat aastat käivitus novembri viimasel nädalal Eestis “Kiida tööandjat” kampaania, mille käigus kutsutakse kõiki Eestimaa õnnnelikke töötajaid oma tööandjaid millegi erilise eest tunnustama. Oma tööandja kiitmist oodatakse kõigilt neilt inimestelt, kes tunnevad, et nende töökohas hoolitakse töötajatest kuidagi eriliselt ning oskavad selle kohta ka tuua konkreetseid näiteid.

„Tänu Eesti inimeste aktiivsele osalemisele, mis aasta-aastalt kasvanud, oleme varasematel aastatel leidnud Eestist üles sadu ja sadu ettevõtteid ja asutusi, mis on suutnud luua persõbraliku, motiveeriva, inspireeriva ja nakkava õhustiku,“ rääkis konkursi eestvedaja Anu-Mall Naarits. Kui konkursi algaastatel kiitsid Eesti inimesed vaid mõndakümmet organisatsiooni, siis mullu juba veerandtuhandet. „Me näeme, et inimesed julgevad rohkem kiita ja ka tööandjad on suhtumises töötajatesse muutunud järjest teadlikumaks nende ootuste ja soovidega arvestamisel.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700