Autor: Palgauudised.ee • 24. november 2020

Kuidas teada, kas tegu on õige inimesega su meeskonda

Human Resources Solutionsi juht ja värbamisekspert Ketlin Kasak on kirjutanud raamatu "Kuidas värvata ja hoida parimaid inimesi?", mis räägib tema enda kogemustest, mida on talle andnud 11 aastat töökogemust personalitöös ja värbamises, 7000 isiklikult läbi viidud töövestlust ja 250 erineva ametikoha värbamist. Kasak annab nõu, kuidas ära tunda, kas tegu on õige inimesega su meeskonda.
Human Resources Solutionsi juht ja värbamisekspert Ketlin Kasak
Foto: Riina Vaikmaa

Töövestlusele võiks kutsuda suurema seltskonna

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700