Autor: Palgauudised.ee • 25. november 2020

Lapsehoolduspuhkuselt naasva töötaja koondamine

Advokaadibüroo Lextal vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kas lapsehoolduspuhkuselt naasvat töötajat saab koondada, kui võrreldavatel ametikohtadel töötab mitu inimest.

?Asutuses töötavad ainult ühe professiooniga töötajad. Seega puhkuselt naasvale töötajale teist tööd pole võimalik pakkuda. Keegi tööl olijatest pole vormistatud lapsehoolduspuhkusel oleva töötaja asendajaks. Tööandjal töötajaid juurde võtta ja uusi töökohti lisaks luua pole võimalik. Puhkuselt naasev töötaja soovib oma endisel töökohal jätkata. TLS § 89 lg 5 ütleb, et koondamise korral on eelisõigus tööle jääda töötajal, kes kasvatab alla kolmeaastast last. Kas kirjeldatud olukorras pole seaduse järgi õigust teda koondada ja tööandjal tuleb koondada keegi teine töötajatest?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700