Autor: Palgauudised.ee • 30. november 2020
Ainult tellijatele

Kuidas muutusid palgad kolmandas kvartalis

Statistikaameti palgarakenduses on nüüd nähtaval selle aasta kolmanda kvartali mediaanpalkade andmed. Muutust töösuhete arvus näeb eelkõige kriisist enim räsitud majutuse ja toitlustuse tegevusalal ning noorte töötajate seas.

Autor: Pixabay

Palgarakendusse ametipalk.stat.ee lisandunud andmetest on võrreldes teise kvartaliga mõnede ametite puhul näha väikest mediaanpalga tõusu. „Teises kvartalis oli ameteid, mille palk järsult langes, näiteks hambaravi töötajatel (hambaarstidel, hambaraviõdedel). Kolmandas kvartalis, kui enam piiranguid ei olnud, tõusid nende palgad taas ja kriisieelsest tasemest isegi kõrgemale,“ selgitab statistikaameti andmeteadur Kadri Rootalu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700