Autor: Palgauudised.ee • 4. detsember 2020

Ühendkuningriigi oskustöölise viisat saab nüüd taodelda uue skeemi järgi

Ühendkuningriik käivitas punktipõhise immigratsioonisüsteemi järgmise etapi. 1. detsembrist on võimalik taotleda nii oskustöölise kui ka ülemaailmse talendi viisat, et asuda ÜKsse tööle alates 1. jaanuarist 2021.
Foto: Pixabay

Ühendkuningriigi siseminister Priti Pateli sõnul julgustavad uued reeglid tööandjaid võtma tööle kõrgelt kvalifitseeritud spetsialiste, kuid ka panustama briti tööjõu koolitamisesse ja investeerima kohalikesse töötajatesse.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700