Autor: Palgauudised.ee • 9. detsember 2020

Kuidas koroonaviirus ehitusplatsilt eemal hoida

Kevadel olid ehitusettevõtjad õnnelikud, et enamasti vabas õhus toimuvaid töid ehitusplatsidel ei tulnud koroonaviiruse tõttu peatada. Novembri lõpus teatati esimesest koroonajuhtumist ehitusplatsil. Tööinspektsioon on kokku pannud spetsiaalselt ehitajaile mõeldud käitumisjuhised koroonaviiruse leviku vältimiseks.
Foto: Pixabay

Ehitus üldjuhul ei võimalda teha kaugtööd, kuid vähemalt suuremates ehitusettevõtetes tasub läbi mõelda, kas keegi töötajatest saaks oma tööd jätkata kodukontoris. Kui see võimalus on, tuleb seda kasutada nii suures osas kui võimalik.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700