Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 8. detsember 2020

Põhipalkade muutus 2020. a sügisel

Palgainfo Agentuur ja tööportaal CVKeskus.ee korraldasid 2020. aasta oktoobris organisatsioonide tööturu- ja palgauuringu, kus uuriti ka põhipalga muutuseid. Sel korral olid tööandjate kevadised palgaprognoosid üsna hästi tegelikkusega kooskõlas.
Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder
Foto: Meeli Küttim

69% organisatsioonides ei ole põhipalgad muutunud

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700