Autor: Alice Salumets, Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 9. detsember 2020

SARS-CoV-2 lisatakse töökeskkonna bioloogiliste ohutegurite nimekirja

Tööandja üks peamisi kohustusi peale kohustuse anda tööd ja maksta töö eest tasu on tagada oma töötajatele ohutu töökeskkond.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat ja partner Alice Salumets
Foto: Meeli Küttim

Töökeskkond on ümbrus, milles inimene töötab. Seaduses toodud põhimõtte kohaselt ei tohi töökeskkonnas toimivad füüsikalised, keemilised, bioloogilised, füsioloogilised ja psühhosotsiaalsed tegurid ohustada töötajate ega ka teiste isikute elu ega tervist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700