Autor: Palgauudised.ee • 16. detsember 2020

Kaugtööd ei saa teha, aga lastel on distantsõpe

Mida teha, kui töötaja töö iseloom ei võimalda kaugtööd teha, aga lapsed jäävad distantsõppele? Nõuandeid jagab Tööinspektsiooni nõustamisjurist Greete Kaar.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Mul on kaks kooliealist last. Esmaspäevast alates on nad saadetud kaugõppele. Noorem läks sel aastal 1. klassi, pean jääma koju ning teda õppetöös aitama. Töötan kaupluses, seega ei ole mul võimalik kaugtööd teha. Kas mul on mingi võimalus koju jääda?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700