Autor: Marianne Lõhmus, palgauudised.ee ärijuht • 21. detsember 2020

Raamatupidamis- ja personalitöötajate palgaraport, II ja III kvartal

Missugune oli raamatupidajate, pearaamatupidajate, raamatupidamistöötajate ja personalitöötajate palk 2020. aasta teises ja kolmandas kvartalis, kellel on palk tõusnud, millises piirkonnas on valdkonna töötasu kõrgeim ning kui palju on muutunud tööga hõivatud raamatupidajate arv?
Palgauudised.ee ärijuht Marianne Lõhmus

Enne statistika juurde minekut vaatame üle, keda raport hõlmab.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700