Autor: Palgauudised.ee • 14. jaanuar 2021

KKK: ajutine asendaja - kas asendatava nimi peab olema töölepingusse märgitud?

Äripäeva Teabvara nõuandekeskuses vastas tähtajalise töölepinguga seotud küsimustele Advokaadibüroo Lextal vandeadvokaat Kristi Sild.
Foto: Pixabay

Küsimus: Tööandja on sõlminud kahele töötajale tähtajalised töölepingud põhitöötaja asendamiseks. Ühe töötaja lepingus on märgitud kirjutatud "põhitöötaja eesnimi perekonnanimi lapsehoolduspuhkuselt naasmiseni", teisel töötajal on lepingus kirjas "põhitöötaja lapsehoolduspuhkuselt naasmiseni". Teisele töötajale on kirjalikult e-mailiga teada antud, mis on põhitöötaja nimi, keda ta asendab.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700