Autor: Palgauudised.ee • 28. detsember 2020

Riik aitab parandada Kagu-Eesti spetsialistide elamistingimusi

Riigi Tugiteenuste Keskus avas 28. detsembril Põlva-, Võru- ja Valgamaa omavalitsustes taotlusvooru piirkondade spetsialistide eluasemete olukorra parandamiseks. Toetusmeetme eesmärk on hoogustada Kagu-Eesti arengut, soodustades spetsialistide piirkonda elama asumist ja jäämist. Vooru rahastab Rahandusministeerium Kagu-Eesti programmist, taotlusi oodatakse 26. märtsini 2021.
Foto: Pixabay

Mil moel ja milliste eluasemete tingimusi parandatakse, jääb kohalike omavalitsuste otsustada. „Kõnealune Kagu-Eesti programmi meede on välja töötatud tihedas koostoos piirkonna omavalitsustega, kes teavad ise kõige paremini oma vajadusi ning millistesse elupindadesse raha suunata,“ sõnas riigihalduse minister Anneli Ott. „Ettevõtlus vajab motiveeritud ja haritud spetsialiste ning kahtlemata aitab eluasemete toetusmeede kaasa nende jäämisele ja tulemisele piirkonda, avaldades positiivset mõju Kagu-Eesti majanduse arengule tervikuna.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700