Autor: Tiina Lang • 4. jaanuar 2021

Erivajadustega inimesed tööl

Palgates puudega inimese, pead ühtlasi olema talle tugiisikuks ja valmis tavapärasest rohkem vastutama, sest juhtuda võib mida iganes. Teisalt on ta töötajana lojaalne, tubli ja hoolas, kes oskab talle pakutud võimalust hinnata.
Foto: erakogu

Keraamikust ettevõtja Helina Tilk, kes on erineva puudega inimesi palganud üle paarikümne aasta juba oma ettevõtte algusajast, nendib, et igaühel neist on oma eripära, iseloom, erivajadused ja nõudmised. „See tähendab tööandjale väga kõva pähklit, mille ta peaks alla neelama,“ ütleb Helina, kelle kogemusil peab tööandja puudega inimesega isiklikult suhestuma. „Kui tahad teda näha tavalise töötajana, siis läheb ta ühel hetkel ära. Pead temasse suhtuma väga isiklikult. Ta pole lihtsalt töötaja, vaid kaaslane. Tavatöötaja erikohtlemist ei vaja, aga puudega inimene soovib sotsiaalses mõttes head läbikäimist.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700