Autor: Palgauudised.ee • 6. jaanuar 2021

Töötasude ja boonussüsteemidega seotud olulised õppetunnid aastast 2020

Eelmine aasta tõi fookusesse olulised palgaarvestuse teemad – töötasu ja boonuste vähendamine, päevarahade maksmine töölähetuse pikenemisel viiruse tõttu ning üle- ja alatundide tasustamine. Panime kokku 8 levinumat küsimust ja vastust, mis eelmisel aastal palgauudised.ee teemaveebis esile kerkisid ning on olulised teada igale töötasudega tegelevale juhile ja raamatupidajale.
2020. aasta tõi olulised õppetunnid töötasude arvestamise, muutmise ja vähendamise osas.
Foto: Pixabay

Mida pidada silmas, kui on soov muuta tasustamise aluseid? Näiteks tasustamise muutmine tunnipalgalt tükitööle?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700