Autor: Palgauudised.ee • 13. jaanuar 2021

Tööamps ― nii test kui teenistus

Tööampsud pakuvad võimalust lühiajaliselt teenida ja otsida sobilikku uut tööandjat, samas panna ennast proovile erinevates valdkondades. Ka siis, kui on soov teha julget tööalast või erialast pööret.

Rügada eluaeg samas valdkonnas või ametis, millest oled tüdinud, või otsida midagi muud? Õppida, omandada uusi kogemusi, panna end proovile? See tundub mõneti hirmutavana. Eriti siis, kui kord õpitud amet tundub turvalise ja mõnusana, mida võiks pensionini või ehk kauemgi teha. Siiski ei soovi ega valdavalt saagi kõik oma töises elus kulgeda mööda sama rööpmepaari. Pöörangud võivad olla vältimatud. Kui uute väljakutsete ja otsinguteni jõuatakse omaalgatuslikult, uudishimust elu ja teistsuguste valdkondade vastu, siis püsib hing optimistliku ja rahulolevana. Eriti, kui pole turjal laenukoormust, ega ole vaja enam lapsi majandada. Tõsi, kõrvaltvaatajad ei pruugi alati mõista, miks peaks loobuma kindlast palgast ja toredast positsioonist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700