Autor: Äripäev • 15. jaanuar 2021

Tööandjad nõuavad kiiremat vaktsineerimist

Tööandjaid esindav Circle K Eesti juht Kai Realo leiab, et koroonaviiruse vastu vaktsineerimisele tuleks rohkem panustada, kuna kokkuvõttes tuleb see odavam kui ettevõtte sulgemine või mistahes kriisiabi.
Foto: Andras Kralla
Eesti senine koroonaviiruse vastu vaktsineerimise tempo on tööandjate silmis liiga aeglane ja ebaselgust on liiga palju, teatas tööandjate keskliit.

"Senine vaktsineerimise kulg ei sisenda kindlust, et riik suudab selle mõistliku ajaga edukalt läbi viia. Tuleb meeles pidada, et iga päev ja nädal on kulla hinnaga," ütles pressiteates Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu esinaine Kai Realo. "Sellest sõltub meie inimeste tervis, meie laste haridus, meie inimeste töökohad ja majanduse käekäik."

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700