Autor: Palgauudised.ee • 18. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Uusi võimalusi saavad kasutada ka praegused teise samba pensionärid

Seoses pensioni teise samba muudatustega saab vajadusel kuni selle aasta 31. märtsini erandkorras lõpetada enne 2021. aastat sõlmitud teise samba pensionilepingud – see eeldab vastava avalduse esitamist, kuna vaikimisi kehtivad lepingud edasi.

Autor: Pixabay

„Teise samba reform muutis pensioni kogumise vabatahtlikuks ja andis sambaga liitunutele pensioniikka jõudes õiguse valida, kuidas oma pensioni välja võtma hakata, kas eluaegse või tähtajalise pensionina või ühekorraga. Sama õigust saavad selle aasta alguses soovi korral kasutada ka senised teise samba pensionärid,“ ütles rahandusministeeriumi kindlustuspoliitika osakonna juhataja Siiri Tõniste.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700