Autor: Palgauudised.ee • 19. jaanuar 2021

Miinimumpalga muutuse kajastamine töölepingus

Tööinspektsiooni ennetusosakonna juhataja Kaire Saarep selgitab, kuidas on korrektne kajastada töölepingus töötasu kokkulepe alammääras.
Foto: Pixabay

? Tekkis küsimus miinimumpalga muudatuste kohta iga aasta alguses. Kui töötaja on miinimumpalgaga, töölepingus on tasu järel lause: „Töötaja põhipalk muutub iga kalendriaasta alguses kooskõlas ja vastavalt EV otsusele miinimumpalga osas ning palgamuutused vastavalt igakordselt EV poolt kehtestatud miinimumpalga tariifile.”

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700