Autor: Palgauudised.ee • 21. jaanuar 2021

Eesti inimeste elamistingimuste ja finantskäitumise uuring

Statistikaamet alustas iga-aastast Eesti sotsiaaluuringut, et selgitada välja aastaga toimunud muutused inimeste sissetulekutes ja elamistingimustes. Paralleelselt alustati koostöös Eesti Pangaga ka viimati neli aastat tagasi korraldatud Eesti leibkondade finantskäitumise ja tarbimisharjumuste uuringut, mille fookuses on inimeste rahatarkus ning tarbimisharjumused.
Foto: Pixabay

Eesti sotsiaaluuringusse on kaasatud ligi 7000 leibkonda ja sarnast uuringut korraldatakse kõikides Euroopa Liidu riikides. „Sotsiaaluuringuga kogutakse infot inimeste majandusliku olukorra ja elamistingimuste kohta. Andmete alusel saab kujundada riigi sotsiaalpoliitikat ja arendada teenuseid, et toetused jõuaksid abivajajateni,“ ütleb statistikaameti juhtivanalüütik Anet Müürsoo.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700