Autor: Palgauudised.ee • 21. jaanuar 2021

Rahvusvahelistel olümpiaadidel medaleid võitnud tudengitele 300-500 eurot stippi kuus

Stippe saavad need sel sügisel TalTechis õppimist alustavad bakalaureuseõppe tudengid, kes on gümnaasiumi ajal rahvusvahelistel aineolümpiaadidel medaleid võitnud. Kuldmedali võitjad saavad 500 eurot stippi, hõbemedalistid 400 ning pronksi saanud 300 eurot kuus.
Foto: Pixabay

Õppeprorektor Hendrik Voll loodab, et need stipendiumid toovad juba sel sügisel mitmed olümpiaadide medalistid tehnikaülikooli õppima. Voll lisas: „Tehnikaülikooli vastuvõtu lävendid on väga kõrged ning kõik meil õppivad üliõpilased väärivad tunnustust ainuüksi selle eest, et nad on need lävendid ületanud. Ülikooli soov on järjest rohkem oma tudengeid tunnustada ja toetada.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700