Autor: Palgauudised.ee • 22. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Uuring: 2021 aasta TOP tööandjad

Äsja selgusid TOP tööandja uuringu tulemused ja esimeste seas on nii mõnigi üllatus. Kusjuures tööandja valiku puhul on aina rohkem hakatud otsustavaks kriteeriumiks märkima ausat kohtlemist ja töötajate tervise eest hoolitsemist.

Autor: Andras Kralla

CV-Online Estonia avalikustas äsja TOP tööandja uuringu tulemused. „Lõppenud eriline aasta on toonud TOP tööandjate edetabelisse senisest enam liikumisi. Üldarvestuse võitjateks on tõusnud ettevõtted, keda 2020. aasta jaanuaris esikolmikus ei olnud: SEB Pank, COOP Eesti ja Swedbank,” kirjeldab CV-Online’i teenindus- ja turundusjuht Maris Viires.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700