Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 3. veebruar 2021

Ettevõtluskonto ja hüvitised

Eraisikud saavad avada LHV Pangas ettevõtluskonto ja läbi selle tasuda ettevõtlustuluga seotud maksukohustuse ettevõtlustulu lihtsustatud maksustamise seaduse alusel. Selgitame, kuidas mõjutab ettevõtluskonto omamine perehüvitisi, pensioneid, ravikindlustust ja sotsiaalkindlustust Euroopa Liidus.
Foto: Pixabay
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700