Autor: Palgauudised.ee • 4. veebruar 2021

Töökaaslastega joogasse või taliujuma? Enesearengu teejuht soovitab, kuidas meeskonnavaimu tõsta

Enesearengu teejuht ja nõustaja Tiit Trofimov soovitab tegelda töökohas ühiselt vaimsete praktikatega, et innustada, toetada, olla üksteisele eeskujuks. Tema sõnul muutub meeskond palju ühtsemaks, sest inimeste südamed hakkavad avanema ja kui südamed on avatud, siis on ka töökohas väga mõnus olla ja kõikidega koos ühtset asja ajada.
Enesearengu teejuht ja nõustaja Tiit Trofimov soovitab tegelda töökohas ühiselt vaimsete praktikatega
Foto: Terje Atonen

Läbi selle kaob ka valehäbi, mida tema sõnul on tänapäeval palju – et kui teed vaimseid praktikaid, oled justkui natuke “uhuu” peast. “Kui meeskond on ühtne, teeb ühtselt asju, siis nad näevad, kui palju sellest tegelikult kasu tuleb ja miks see kõik tegelikult vajalik on. Maailmas on vaimse poole juurde toomine igapäeva tööülesannete vahele on aina kasvav trend,” soovitab ta proovida.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700