Autor: Logistikauudised.ee • 8. veebruar 2021

Läti keelab põhjuseta riiki sisenemise ka EL kodanikele

Kui seni oli põhjuseta Lätti sisenemine olnud keelatud kolmandate riikide isikutele, siis alates kolmapäevast, 10. veebruarist, kehtestatakse samad reeglid ka EL kodanikele. Rahvusvahelised reisijateveo teenused on määramata ajaks aga peatatud Läti ning Ühendkuningriigi, Iirimaa ja Portugali vahel, kirjutab Äripäeva veebileht logistikauudised.ee.
Veokijuhid õnneks veel positiivset testi Läti piiril esitama ei pea.
Foto: Erik Prozes

11. veebruarist kuni 25. veebruarini on Lätisse sisenemine ilma mõjuva põhjuseta keelatud, Lätti tohib siseneda ainult kiireloomulistel ja olulistel põhjustel, nagu näiteks tööhõive, töökohustuste täitmine, koolitus, õpingud, perekondlikud kontaktid, meditsiiniteenused, transiit, alaealise saatmine või matustel osalemine, kirjutab lsm.lv.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700