Autor: Palgauudised.ee • 6. veebruar 2021

Rahahoroskoop 2021. aastaks

Millistele tähemärkidele lubab astroloogiline finantsprognoos selleks aastaks suurt rahalaeva ja kes peaksid ka oma säästude kulutamisel ettevaatlikud olema.

Jäär (21.03-20.04) “Ela praegu, maksa hiljem!”

2021. aasta rahahoroskoop näitab rahaliselt head perioodi märkimisväärsete kasvuvõimalustega. Aastal 2021 on raha Jäära jaoks nagu roheline pass seiklusteks, mis võimaldavad neil minna ja teha oma eluga seda, mida nad tahavad. Jäärad armastavad raha, kuid see pole nende jaoks kõige olulisem. Nimelt, nad pole niivõrd turvalisusele orienteeritud ja suure rahahunniku teenimine pole tõenäoliselt nende 2021. aasta eesmärk "number üks". Sel aastal on Jäära suhtumine rahasse enamasti julge ja enesekindel. Neil on usk, et "midagi ilmub", isegi kui kõik tundub sünge. Jäärad on südames helded inimesed ja 2021. aastal laenavad nad teile raha, kui neil midagi järele jääb. Nende peamine rahaline ebaõnn on aga nende tuline iseloom. Jäärad kipuvad elama ja kulutama impulsi ajendil: "Ela praegu, maksa hiljem" on nende moto, mistõttu peavad nad sageli enne järgmise palga laekumist vööd pingule tõmbama. Olge ka neile raha laenates ettevaatlik - nad võivad lihtsalt unustada seda tagasi maksta!

Sõnn (21.04-21.05) Sõnnide rahaoskusel pole konkurentsi

Sõnn on sodiaagimärkidest üks parimatest raha haldajatest - neile meeldib see väga ja on oodata, et 2021. aasta saab olema rahaliselt suurepärane aasta. Raha tähendab Sõnnile puhast ja lihtsat turvalisust. Sõnnid on praktilised ja realistlikud ning nad teavad, et ilma rahata ei jõua kaugele. Aastal 2021 teevad nad kõvasti tööd mugava elustiili loomiseks, et hiljem saaks jalad seinale visata ja puhata! Sõnni rahaoskusel pole konkurentsi: nad haldavad suurepäraselt eelarvet, näiteks tasuvad arveid õigeaegselt ja ei kaota kunagi sentigi. Neile ei meeldi võlgu jääda ega osta krediidi alusel. Sõnnid on oma rahaga ettevaatlikud, kuid nad on ka üsna helded. Kui soovite neid tõeliselt ärritada, proovige nende rahakotti peita.

Kaksikud (22.05-21.06) Võivad targalt raha teenida, kuid nad tüdinevad kiiresti

Aastal 2021 pole Kaksikud raha pärast liiga mures ja rahaline kindlustatus ei ole tänavu nende peamine prioriteet. Nad kulutavad raha peamiselt harrastuste ja kultuuri jaoks - nad hindavad seda kõige rohkem seetõttu, et see annab neile liikumisvabadust! Kiire mõtlemisega Kaksikud saavad küll targalt raha teenida, kuid nad tüdinevad väga kiiresti ja loobuvad sageli projektidest ammu enne, kui on soovitu saavutanud. Nad on suurepärased kaupmehed ja oskavad kiiresti ideid genereerida. Kaksikud on suurepärased müüjad ja tehingute läbiviijad ning kui te peate kaksikuga koostööd tegema, hoidke oma vaimukus endale! Heldeid kaksikuid ajavad rahalised nüansid mõnikord segadusse ja ideaalses maailmas delegeeriksid nad kõik oma rahaküsimused partnerile.

Vähk (22.06-23.07) 2021. aasta toob sisse palju raha

2021. aastal on vähkidel rahale "maagiline puudutus" ning nende finantsoskusi ja tipptaset tänavu kadestatakse. Vähid teenivad 2021. aastal palju raha. Raha on niiöelda vähi kest ja selle teenimine aitab suurendada nende enesekindlust. Vähid valdavad majapidamise eelarvet suurepäraselt ja suudavad igast eurost maksimumi võtta. Nii et kui teie partner on Vähk, siis lihtsalt lõõgastuge ja laske neil sellega tegeleda! Nad on ettevaatlikud kuni ihnuseni välja ja eelistavad seda, et arveid maksavad teised. Kuid nad annetavad alati heategevuseks ja aitavad meelsasti sugulasi, kes abi vajavad.

Lõvi (24.07-23.08) "Raha ilmub siis, kui seda vaja on!"

Luksust armastavad lõvid arvavad, et raha on olemas ainult selleks, et aidata neil väljendada veendumust, et nad väärivad elus parimat! Lõvid tajuvad raha kui pääset heale elule ja "kuningliku" sodiaagimärgina elavad nad sageli üle oma võimete. Loovad, andekad lõvid paistavad sageli silma raha teenimisega, kuid harva on nad nii kirglikud ja motiveeritud, et teha oma raamatupidamist! 2021. aastal tundub neile eelarve tasakaalustamine väga tüütu (kõik need, kes kulutavad aega ostutšekkidele ja lahtritele), mille tulemusena võivad nad sattuda võlgadesse. 2021. aastal püüavad nad oma rahalisi probleeme lahendada, laenates rohkem pangast! Lõvid on tõeliselt helded inimesed ja sodiaagimonarhidena meeldib neile teistele välja teha. Nad loodavad alati sellele, et raha ilmub siis, kui seda on vaja, ja lõppude-lõpuks see tavaliselt ka juhtub.

Neitsi (24.08-23.09) Kulutab ära või laenab oma raha harva

Sel aastal muretsevad Neitsid raha pärast palju, seetõttu raha pangas tähendab meelerahu. Nad on väga eneseusalduslikud ja neile meeldib rajada omale teed rahaliselt. Seega enne, kui nad on endale teatud turvalisuse loonud, ei puhka nad mitte kunagi - isegi siis, kui nad on palju kogunud, on neil raske peatuda! Neitsid usuvad, et "kõike võib juhtuda", seega neile meeldib alati olla täielikult ettevalmistunud! Rääkides raha haldamisest, on enamik Neitsid tõeliselt andekad. 2021. aastal haldavad nad geniaalselt oma finantse ega kaota kunagi sentigi. Nad oskavad ka väiksema rahaga hästi hakkama saada ja muudavad selle lõbuks. Neitsid kulutavad ära või laenavad oma raha harva ja ei pruugi väga toetada neid, kes seda teevad!

Kaalud (24.09-23.10) Tajuvad raha naudingupassina

Kaaludele meeldib raha, sest nad tajuvad seda naudingupassina - kullatud servadega garanteeritud piletina kõigile peenematele asjadele elus! Enamikul Kaaludel on kõrge enesehinnang ja nende elatustase aastal 2021 on hea. Turvalisuse pärast nad siiski nii väga muret ei tunne ja on tavaliselt raha suhtes üsna rahulikud. Üldiselt on nad üsna pädevad oma sularahaga ümber käima, ehkki nad otsustavad olulised rahalised otsused jätta oma partnerite teha. Nii ei saa neid süüdistada, kui need rahaasjad valesti lähevad! 2021. aastal venitavad Kaalud arvete tasumisega ja nad on üsna ekstravagantsed. Kuid nad on siiski helded hinged ja lunastavad vajadusel oma partnereid.

Skorpion (24.10-22.11) Raha tähendab võimu ja kontrolli

See on ennekõike rahalise tugevuse sodiaagimärk ja 2021. aastal võib Skorpionidel raha teenimine täielikult kinnisideeks muutuda. Raha tähendab võimu ja kontrolli ning seetõttu nad seda ihkavad. Mõni, nagu Bill Gates, saab lõpuks miljardäri rolli. Kuid vähem edukad Skorpionid võivad sel aastal pankrotti minna. Skorpion käitub oma rahaga üsna hästi, kuid kipub olema liiga kontrolliv. Proovige neile öelda, mida teha ja see on katastroofi retsept! Saladuslikel Skorpionitel on mõnikord kiusatus maksuametit petta ja nad ei ütle teile iial, kui palju neil pangas raha on. Mõnikord teesklevad nad isegi, et neil pole raha, kuigi tegelikult on neil piisavalt sääste! Laenake aga Skorpionile raha ja saate selle kindlasti tagasi.

Ambur (23.11-21.12) Paljud satuvad 2021. aastal miljonäride nimekirja

Ambur on 2021. aastal sodiaagis kõige edukam rahalises mõttes - paljud Amburid satuvad miljonäride nimekirja. Irooniline, et Amburitele meeldib, kui neil on palju sularaha, kuid nad ei mõtle rahale. Raha on nende vabaduse pass, mitte asi, mis peab alati olema, et nad tunneksid end turvaliselt. Kulutada armastavad Amburid kipuvad elama üle oma võimete. Aga, kui bilanss on väike, võivad nad oma vööd üsna sujuvalt pingutada. Amburitele meeldib oletada ja nende intuitsioon tasub end sageli ära. Ühel päeval on neil alles viimased sendid ning järgmisel avastavad, et on võitnud suures loteriis! Vaba ja lihtne Ambur annab oma raha laenuks ja laenab seda ka üsna vabalt. Siiski, mis puutub finantsplaneerimisse, siis nad pigem loodavad õnnele ning harva peatuvad ja loevad sente!

Kaljukits (22.12-20.01) Ettevõtlikud Kaljukitsed saavad sageli miljonärideks

Ettevaatlikud Kaljukitsed suhtuvad 2021. aastal rahasse väga tõsiselt. Nad on sageli pärit vaestest peredest, seega kui neil on raha, tunnevad nad end turvaliselt. Ettevõtlikud Kaljukitsed saavad sageli miljonärideks, ehkki mitte varem kui 40-aastasena. Kaljukitsed on kokkuhoidlikud ja inimesed nimetavad neid sageli ihneks. Kuid nad oskavad sente suurepäraselt lugeda ja suudavad iga euro „pikemaks venitada“. Olles loomult pessimistlikud, meeldib neile alati tulevikku planeerida. Ainus probleem on see, et nad arvavad, et teavad alati kõige paremini! Sel aastal võivad nad laenata raha kinnisvara osti või äriinvesteeringu jaoks ja kui otsite ise laenu, on kõige parem küsida mujalt.

Veevalaja (21.01-19.02) Raha on "ainult numbritega paberitükid"

Veevalaja on üks sodiaagimärkidest, kes mõtleb sel aastal rahale kõige vähem ja nende üllas, õhuline intellekt on tavaliselt keskendunud kõigele peale raha. Ei ole nii, et Veevalajast miljonäre pole olemas - tänu nende geniaalsusele on neid üsna palju! Kuid nad saavad tavaliselt rikkaks kogemata ega võta raha nii tõsiselt. Raha on "lihtsalt numbritega paberitükid" ja nad teavad, et turvalisus tuleb seestpoolt. Veevalaja on südames helde inimene ja laenab alati raha, kui tal seda on. Nende elustiil on sageli kokkuhoidlik ja neile ei meeldi liiga palju kulutada. Kuigi nende maitse on tagasihoidlik, on nad rahaga sageli üsna hooletud. Nad elavad oma maailmas ja võivad 2021. aastal unustada arveid tasumast! Tänapäeva rakendused on tavaliselt parim stiimul, et juhtida nende tähelepanu pangakontode sisule.

Kalad (20.02-20.03) Suhtumine rahasse on "kergelt tuleb, kergelt läheb"

Raha osas on Kaladel 2021. aasta täis üllatusi. Nad tunduvad ebamäärased ja ebapraktilised, kuid tegelikult käituvad nad sel aastal oma sularahaga üsna targalt. Ühel või teisel viisil saavad Kalad alati rahaga hakkama ja peavad raha vahendiks, mis rõõmustab inimesi - see on nende peamine funktsioon elus. Isegi kui leiate rikkad Kalad, on nende suhtumine rahasse "kergelt tuleb, kergelt läheb". Õrna südamega Kalad laenavad üsna vabalt oma raha teistele ja siis avastavad, oh, õudust!, mul pole piisavalt raha, et arveid maksta! Siis satuvad nad paanikasse ja sulgevad rahaluugid - kuni järgmise korrani, kui raha tuleb jälle sisse ning on aeg jälle kulutada!

Allikas: altero.ee

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700