Autor: Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee • 8. veebruar 2021

KOHTULAHEND: Töötaja isikliku telefoninumbri vormistamine tööandja nimele

Töösuhetes on küllaltki levinud kokkulepe, et uue töötaja isiklik mobiiltelefoni number vormistatakse töösuhte kestvuse ajaks ümber tööandja nimele. Kuidas aga vältida, et sellisest tegevusest ei saaks poolte vahel hiljem tüliõuna?
Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee

Hiljuti, 29.01.2021 jõustunud Tartu Maakohtu poolt tsiviilasjas nr 2-20-2505 tehtud otsuses oli üheks mitmetest käsitletud teemadest ka nn telefoninumbri tüli (sarnaseid vaidlusi on olnud töövaidluskomisjonides ning kohtutes ka varem, vt näiteks Tallinna Ringkonnakohtu 25.10.2019 otsus tsiviilasjas nr 2-18-5399).

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700