Autor: Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee • 5. aprill 2021

KOHTULAHEND: Tööülesannete kirjeldusse lisamata töökohustused viisid vaidluse läbi mitme kohtuastme

Detailne ning asja- ja ajakohane töötaja tööülesannete kirjeldus on lisaks töötaja üldistele ja töökohal nõutavatele kompetentside kirjeldusele töövaidluste puhul vaieldamatult suur abimees. Paraku ei pruugi ka kõige parema tahtmise korral olla võimalik kõiki tulevasi tööelu olukordi ette näha ja neid tööülesannete kirjelduses lahti kirjutada ja seda ei saagi pidadagi mõistlikuks. Just eelnevat puudutav aspekt oli muuhulgas käsitluse all 22.01.2021 jõustunud, Tallinna Ringkonnakohtu otsuses tsiviilasjas nr 2-18-3487.
Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee

Töölepingu ja tööülesannete kirjelduse punktid

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700