Autor: Palgauudised.ee • 8. veebruar 2021

Maksuvõlglaste TOP: 61 tööjõurendi ettevõtet on maksuvõlas

Eelmisel nädalal avalikustatud maksuvõlglaste TOPis paistavad silma 61 ajutise tööjõurendi teenust pakkuvat ettevõtet. Enam on võlga kasvatanud OÜ Restorani Meeskond, kellele on viimases kvartalis lisandunud koormatist üle 150 000 euro.
Foto: Andras Kralla

Ajutise tööjõu rendi ettevõtete hulgas on viimases kvartalis enam võlga kasvatanud Restorani meeskond OÜ, mille ainuosanikuks on Tanel Vilba. Võib arvata, et suure maksuvõlaga tekkimisele on kaasa aidanud erakordselt keeruline aasta, kus restoranid ja meelelahutusasutused on löögi all olnud. 2019. aastal oli ettevõtte müügitulu 432 tuhat eurot ning kasumit teeniti 15 800 eurot. Hetkel on Äripäeva infopanga andmetel ettevõttes 31 töötajat.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700