Autor: Monika Kuzmina • 9. veebruar 2021

Mats Soomre: kodus töötamisega kaasneb inimliku tunnetuse kadumine

Kui olukorra tõttu peab kodukontoris töötama pikemat aega, tulevad KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treeneri Mats Soomre sõnul tugevalt mängu inimtüübid.
KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treeneri Mats Soomre
Foto: Rauno Liivand

Soomre sõnul on sotsiaalsematele tüüpidele, Meeskonnatöötajatele, Koordineerijatele ja Võimaluste otsijatele kodus töötamine pikas perspektiivis ebamugav, sest nende suhtlemise ja inimestega koos töötamise vajadus on üpris suur. Mõnele on aga suures seltskonnas töötamine vastukarva ning kodus töötamine meeldib talle ning ta saab rahulikult oma tööd teha.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700