Autor: Palgauudised.ee • 10. veebruar 2021

Töökeskkonna volinike valimiste korraldamine koroonaajal

Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula selgitab, kuidas praegusel koroonaajal viia läbi töökeskkonna volinike valimisi.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Meie töökeskkonnavolinike volituste aeg on lõppemas, mis tähendab, et meil oleks vaja läbi viia üldkoosolek ja valida uued volinikud. Praegu ei saa me aga koroonaviiruse ulatusliku leviku tõttu üldkoosolekut korraldada, sest ei soovi tekitada lisakontakte inimeste vahel, kes igapäevaselt tööl kokku ei puutu. Mida me tegema peaksime?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700