Autor: Palgauudised.ee • 17. veebruar 2021

EVEA: Ida-Virumaa ja Harjumaa töötasu toetuse tingimused on põhjendamatult piiravad

Seoses 1. veebruaril töötukassa kaudu avanenud, Ida-Virumaa ja Harjumaa tööandjatele suunatud töötasu toetusega laekus EVEAle juba esimesel nädalal arvukalt ettevõtjate murekirju meetme ebaõiglastest ja asjatult piiravatest tingimustest.
Foto: Pixabay

EVEA pöördus tervise- ja tööministri, rahandusministri, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri ning töötukassa nõukogu poole, juhtimaks tähelepanu nimetatud toetuse puudustele ning tegi konkreetsed ettepanekud tingimuste paremaks muutmiseks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700