Autor: Kaspar Allik • 19. veebruar 2021

Esimesed pensioni väljavõtjad on raha kontole saanud

Pensionireformi esimesed väljamaksed jõuavad inimeste kontodele.
Foto: Liis Treimann
Pensioniealised ja puuduva töövõimega inimesed on sel nädalal esimesed, kelle kontodele jõuavad jõustunud pensionireformiga esimesed ühekordsed pensioni väljamaksed. Teised peavad väljamakset ootama septembrini.

Ühekordne väljamakse on mõeldud inimestele, kes on kas pensioniealised, 100% töövõimetusega või kel on pensionieani jäänud vähem kui viis aastat, selgitas Pensionikeskus. Ühekordne väljamakse toimub avalduse esitamisele järgneval kalendrikuul, 16.–20. kuupäevadel. Ehk kes teevad ühekordse väljamakse avalduse veebruaris, saavad raha kontole märtsis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700