Autor: Liis Elmik, Swedbanki vanemökonomist • 18. veebruar 2021

Tööpuudus peaks hakkama kahanema aasta teisel poolel

Tööpuuduse määr ulatus eelmise aasta lõpus 7,4 protsendini. Kodukontoris toimetas neljandas kvartalis veerand kõigist hõivatutest. Aasta teisel poolel peaks viirus taanduma ja majanduse seis paranema. Huvi välismaal töötamise vastu eelmise aasta teisel poolel suurenes.
Foto: Pixabay

Viirusekriis suurendas eelmisel aastal töötute arvu

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700