Autor: Palgauudised.ee • 18. veebruar 2021

Hüvitiste, toetuste ja pensionite tulumaksustamine

Eestis kehtiv tulumaksu määr on 20% ja tulumaksuvabastuse määr ühes kuus on kuni 500 eurot. Maksuvabastuse suurus sõltub sellest, kui suur on inimese aastane sissetulek. Vaatame üle millised Sotsiaalkindlustusameti poolt makstavad hüvitised ja toetused tulumaksustatakse ning millised on maksuvabad.
Foto: Pixabay

Tulumaksuvabastuse määrad

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700