Autor: Palgauudised.ee • 25. veebruar 2021

KKK: Töötamine lapsehoolduspuhkuse ajal

Tavapärane on praktika, kus töötaja teeb lapsehoolduspuhkuse ajal osakoormusega tööd või aitab kaasa üksikutes projektides. Missugune leping tuleks sellisel töötajaga juhul vormistada?
Foto: Pixabay

Töötaja viibib lapsehoolduspuhkusel, aga on tööandja soovil on nõus ära tegema ettevalmistava töö (auditiks valmistumine). Kas sellisel juhul oleks mõistlikum sõlmida töövõtuleping või käsundusleping? Kuna projekt kestab mitu kuud ja erinevatel kuudel koormus on erinev, kas siis on võimalik kokku leppida tunnitasus või võlaõigussuhe sellist varianti ette ei näe?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700