Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 23. veebruar 2021

Raseda õigus puhkusele

Rasedus on EKI ühendsõnastiku (2020) kohaselt naise füsioloogiline seisund, mille ajal tema organismis areneb viljastatud munarakust laps. Sünonüümina kasutatakse väljendeid, et naine on õnnistatud seisuses, lapseootel või raskejalgne.
Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor Maret Güldenkoh
Foto: Meeli Küttim

Rasedal naisel on õigus saada rasedus- ja sünnituspuhkust kuni 140 kalendripäeva (ravikindlustuse seadus (RaKS) § 58 lõige 1) eeldusel, et ta on ravikindlustatud isik. Ravikindlustatud on kõik naised, kelle eest on iga kuu töölepingu või võlaõigusliku lepingu alusel minimaalset sotsiaalmaksu tasutud, kes on avalikus teenistuses või tegutsevad äriühingu kontroll- või juhtimisorgani liikmena, samuti füüsilisest isikust ettevõtja tegevuses osalev abikaasa, kelle FIE on maksukohustuslaste registris registreerinud, lihtsustatud ettevõtlustulu saaja, kes kasutab ettevõtluskontot, ja naised, kelle eest on kohustatud sotsiaalmaksu maksma riik (RaKS § 5 lõiked 2–4). Sünnitushüvitis on töövõimetuse hüvitise üks liik, mida makstakse ainult ravikindlustatud naisele, kes seoses sünnitusega ei teeni maksustatavat tulu. Hüvitist maksab täielikult haigekassa (RaKS § 54 lõike 1 punkt 4), mitte raseda tööandja.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700