Autor: Palgauudised.ee • 25. veebruar 2021

Töötasutoetuse taotlemise perioodi pikendati

Valitsus otsustas täna muuta tööhõiveprogrammi aastateks 2021–2023, et pikendada kahe nädala võrra Harjumaa ja Ida-Virumaa ettevõtjate töötasutoetuse taotluste esitamise perioodi ning muuta tööandjatele soodsamaks riigiabi puudutav regulatsioon.
Autor: Pixabay

Muudatus näeb ette, et töötasutoetust makstakse kas vähese tähtsusega abina või riigiabina COVID-19 raamistiku alusel. Kui juba saadud toetus on makstud vähese tähtsusega abina, siis saab toetuse teatud tingimustel COVID-19 raamistiku alusel antavaks riigiabiks ümber liigitada. Muudatus võimaldab ettevõtjatel kasutada tulevikus vähese tähtsusega abina teisi toetusi.

Teise muudatusena saavad Harjumaa ja Ida-Virumaa ettevõtjad 28. detsembrist kuni 31. jaanuarini kehtinud piirangutega seoses töötukassast töötasutoetust taotleda kuni 14. märtsini. Senise korra järgi pidi taotluste esitamine lõppema 28. veebruaril.

Tööhõiveprogrammis tehtud muudatused kohalduvad ka füüsilisest isikust ettevõtjatele.

Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700