Autor: Ando Jukk • 3. märts 2021

Ando Jukk: seome sotsiaalmaksu väärtustega

Ando Jukk.
Foto: Erik Prozes
Sotsiaalmaksu arvestuse võiks kehtestada väärtuspõhiselt. See eeldab niisuguse süsteemi loomist, mille alusloogikaks oleks ühiskonna jaoks loodava lisandväärtuse maht, kirjutab ettevõtja Ando Jukk arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Eesti riigil on ees rohe- ja digipöörded, maailm meie ümber muutub kosmilise kiirusega. Sektoriüleste orientiiridena on olemas sellised mitmeti tõlgendatavad mõisted nagu jätkusuutlikkus, konkurentsivõime, väärtusloome ja eksport.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700