Autor: Ando Jukk • 3. märts 2021
Ainult tellijatele

Ando Jukk: seome sotsiaalmaksu väärtustega

Ando Jukk.
Autor: Erik Prozes

Sotsiaalmaksu arvestuse võiks kehtestada väärtuspõhiselt. See eeldab niisuguse süsteemi loomist, mille alusloogikaks oleks ühiskonna jaoks loodava lisandväärtuse maht, kirjutab ettevõtja Ando Jukk arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Eesti riigil on ees rohe- ja digipöörded, maailm meie ümber muutub kosmilise kiirusega. Sektoriüleste orientiiridena on olemas sellised mitmeti tõlgendatavad mõisted nagu jätkusuutlikkus, konkurentsivõime, väärtusloome ja eksport.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700