Autor: Palgauudised.ee • 27. veebruar 2021

Ilu sünnib patta panna küll

Välimuse põhjal inimeste diskrimineerimine on ebaseaduslik ja -moraalne, aga seda juhtub tööturul pidevalt. Erinevad uuringud näitavad, et ilusamad inimesed saavad parema töö, palga ja partneri. Nad saavad rohkem hääli valimistel ja lühemad kriminaalkaristused.
Foto: Pixabay

See leidis kinnitust ka Yle uudiste eksperimendis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700