Autor: Alice Salumets, Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 1. märts 2021

Euroopa komisjoni ettepanek piisava miinimumpalga kohta

Eelmise aasta lõpus, täpsemalt 28. oktoobril 2020 avalikustas Euroopa komisjon oma ettepaneku Euroopa parlamendi ja nõukogu direktiivi kohta, mis käsitleb piisavat miinimumpalka Euroopa Liidus (nn piisava miinimumpalga direktiiv). Tegemist on komisjoni 2019.–2024. aasta poliitiliste suuniste ühe teemaga, millega komisjon viib ellu 2017. aasta novembris Euroopa parlamendi, nõukogu ja komisjoni poolt välja kuulutatud sotsiaalõiguste sambas toodut. Sotsiaalõiguste samba kaudu soovib Euroopa Liit täita lubadust seoses jõukuse, progressi ja lähenemisega, et muuta sotsiaalne Euroopa kõigile reaalseks.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat Alice Salumets
Foto: Meeli Küttim

Eelmise aasta lõpus, täpsemalt 28. oktoobril 2020 avalikustas Euroopa komisjon oma ettepaneku Euroopa parlamendi ja nõukogu direktiivi kohta, mis käsitleb piisavat miinimumpalka Euroopa Liidus (nn piisava miinimumpalga direktiiv). Tegemist on komisjoni 2019.–2024. aasta poliitiliste suuniste ühe teemaga, millega komisjon viib ellu 2017. aasta novembris Euroopa parlamendi, nõukogu ja komisjoni poolt välja kuulutatud sotsiaalõiguste sambas toodut. Sotsiaalõiguste samba kaudu soovib Euroopa Liit täita lubadust seoses jõukuse, progressi ja lähenemisega, et muuta sotsiaalne Euroopa kõigile reaalseks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700