Autor: Eesti Töötukassa • 5. märts 2021

Tööandjad saavad käesolevast aastast töötukassast toetust töötajate digioskuste arendamiseks

Aina suureneva digitaliseerumise tõttu on tänapäeval raske leida töökohta, kus digilahendusi veel aktiivselt ei kasutata. Kui tööandja märkab, et tema töötajate digioskused vajavad täiendamist, saab ta taotleda töötukassast koolitustoetust nende informatsiooni- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) alaste oskuste arendamiseks.
Töötukassa oskuste arendamise ja karjääriteenuste osakonna juhataja Karin Andre

Kriis on digipädevuse päevakorda tõstnud

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700