Autor: Anne Nurmi , Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 8. märts 2021

Töötamine võlaõigusliku lepingu alusel – millal ja miks?

Töötada on võimalik kas töölepingu või võlaõiguslike teenuse osutamise lepingute (käsunduslepingu või töövõtulepingu) alusel. Millise lepinguga on tegemist, oleneb eelkõige poolte õigustest ja kohustustest, mitte lepingu pealkirjast, sest lepingu liigi määramisel tuleb lähtuda selle tegelikust majanduslikust sisust.
Foto: Pixabay

Tähele tuleb panna, et töölepinguseaduse kohaselt eeldatakse töölepingu olemasolu, st et vaidluse korral peab tööandja põhjendama ja tõendama, et tegemist ei ole töösuhtega.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700