Autor: Palgauudised.ee • 10. märts 2021

Juhised tööandjale, kui töötaja nakatub koroonaviirusesse

Terviseameti põhjaregiooni haldusala maakondades (Harju, Järva, Rapla maakonnad) ei võta Terviseameti inspektorid ühendust lähikontaktsetega ning terviseamet palub nendes maakondades tööalased lähikontaktid välja selgitada tööandjal. Teistes Eesti regioonides kaardistatakse lähikontaktsed, sh tööalased, koostöös Terviseameti vastava regionaalosakonna inspektoriga.
Foto: Unsplash

Kui tööandja saab teada, kas läbi Terviseameti teavituse või muul viisil, et kollektiivis viibis COVID-19 positiivne inimene, tuleb tegutseda järgmiselt.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700