Autor: Monika Kuzmina • 10. märts 2021

Kodukontor ei toimi? Meeskonnakoolitaja annab nõu, kuidas üksteisest mitte lahku töötada

Kodukontor on tulnud selleks, et jääda, kuid sellega ei tohiks üle pingutada, sest kodukontoris olles võib üksteisest lahku töötada. “Peame arvestama, et oleme väga erinevat tüüpi inimesed ja kodukontor võib ka raskusi tekitada. Näiteks need, kes ei pea suhtlemist kõige olulisemaks, tugevad mõtlejad ja analüütikud, tunnevad üldjuhul kodukontoris töötamise üle heameelt, sest keegi ei sega neid ja nad saavad rahulikult oma tööd teha. Ebamugavalt tunnevad end kodukontoris aga need, kes on loomult hästi sotsiaalsed ja head suhtlejad, sest neil puudub igapäevane inimlik suhtluskontakt,” selgitab KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener Mats Soomre, kes on läbi viinud kaugelt üle tuhande meeskonnatööteemalise koolituse ja kasutab oma koolitustel Belbini teooriat.
KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener Mats Soomre
Foto: Rauno Liivand

Kõigile ei pruugi kodukontor meeldida

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700