Autor: Palgauudised.ee • 12. märts 2021

Rahvusvaheline uuring: Eesti on talentide silmis ihaldusväärseim sihtriik Baltikumis

190 riigis rohkem kui 200 000 töötaja seas läbi viidud uuringust Decoding Global Talent 2021 selgusid sihtriigid, kuhu on rahvusvahelised talendid valmis töö nimel kolima. Maailma ihaldusväärseimaks sihtriigiks valiti Kanada, mis võttis esikoha üle Ameerika Ühendriikidelt. Balti riikidest valiti ihaldusväärseimaks sihtriigiks Eesti, mis tuli 79. kohale, kuid langes 2018. aasta uuringuga võrreldes siiski tervelt üheteistkümne koha võrra.
Foto: Pixabay

Boston Consulting Group’i ja maailma juhtivaid tööportaale, sealhulgas ka CVKeskus.ee’d, ühendava võrgustiku The Network poolt läbi viidud ülemaailmsest tööturu-uuringust selgus, et Ameerika Ühendriigid ei ole enam rahvusvaheliste talentide silmis esimene valik, kuhu soovitakse töö nimel kolida.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700