Autor: Palgauudised.ee • 13. märts 2021
Ainult tellijatele

Piduritega või piduriteta pensionifond?

Kui vahepeal jõudis juba kevad endast märku anda, siis nädalavahetus meelitas pered taas kelgumägedele viimast lund nautima. Lumiselt mäelt kelkudega alla kihutavaid lapsi nähes tekkis aga esmapilgul kummaline paralleel aktiivsete ja passiivsete pensionifondide võrdlusest, kirjutab Luminori pensionide fondijuht Vahur Madisson.

Autor: Pixabay

Oletame, et investeerimisülesandeks on lumiselt kelgumäelt võimalikult kiiresti, kuid ohutult alla jõuda. Seejuures leidub mäenõlval erinevaid takistusi – puud, kivid ja teised sõitjad. Tekib küsimus, kuivõrd juhib sõitja kelku, kelk sõitjat või millise kelguga üldse pensionile sõita?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700