Autor: Palgauudised.ee • 13. märts 2021

Piduritega või piduriteta pensionifond?

Kui vahepeal jõudis juba kevad endast märku anda, siis nädalavahetus meelitas pered taas kelgumägedele viimast lund nautima. Lumiselt mäelt kelkudega alla kihutavaid lapsi nähes tekkis aga esmapilgul kummaline paralleel aktiivsete ja passiivsete pensionifondide võrdlusest, kirjutab Luminori pensionide fondijuht Vahur Madisson.
Foto: Pixabay

Oletame, et investeerimisülesandeks on lumiselt kelgumäelt võimalikult kiiresti, kuid ohutult alla jõuda. Seejuures leidub mäenõlval erinevaid takistusi – puud, kivid ja teised sõitjad. Tekib küsimus, kuivõrd juhib sõitja kelku, kelk sõitjat või millise kelguga üldse pensionile sõita?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700