Autor: Palgauudised.ee • 15. märts 2021

Töölepingu sõlmimise ABC

Töötajale kahjulikud kokkulepped ei kehti isegi juhul kui need on töölepingusse märgitud ja mõlema osapoole poolt allkirjastatud. Missugused andmed peavad töölepingus olema ja millised on kahjulikud kokkulepped, loe töölepingu sõlmimise ABC juhendist.

Töötaja ja tööandja sõlmivad töölepingu, kui nad on saavutanud kokkuleppe kõikides olulistes tingimustes. Töölepingul ei ole kohustuslikke tingimusi, vaid olulised tingimused määratakse tööandja ja töötaja poolt arvestades konkreetset töösuhet. Tööleping on kehtiv ka siis, kui see on tööandja poolt ühepoolselt koostatud ja töötaja poolt allkirjastatud.

Foto: Pixabay
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700