Autor: Palgauudised.ee • 15. märts 2021

Töötaja töötasu vähendamise või töötasu säilitamise otsuse vormistamine

Eesti Kaubandus- Tööstuskoja juristid tegid tööandjatele ülevaate kuidas tuleb vormistada töötaja töötasu vähendamise või töötasu säilitamise otsus, et võimaluse korral taotleda töötasu jätkutoetust. Lisatud on ka kaks näidist, mida saab kasutada töötajatele töötasu vähendamise kavatsusest või keskmise töötasu säilitamisest teatamisel.
Foto: Pixabay
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700